Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leeds

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leeds

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε μετά την μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Leeds το βράδυ της Τετάρτης για την Premier League.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε για την εμφάνιση:

“ Κορυφαίο παιχνίδι, κορυφαίο για τον κόσμο – είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ένα υπέροχο παιχνίδι στο Anfield. ”

“ Ο Mo έκανε ένα πολύ, πραγματικά, πολύ καλό παιχνίδι. Το παιχνίδι του Sadio ήταν ένα από τα καλύτερα του, το πώς έπαιζε στο κέντρο – ήταν απολύτως τρελό. ”

“ Η Leeds είχε καλές περιόδους, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να παίζεις όπως θέλουν για 90 λεπτά, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν εμάς. ”

“ Η μεσαία γραμμή είναι το μηχανοστάσιο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Χρειαζόμαστε πραγματικά φρέσκα πόδια για την Κυριακή, αλλά για απόψε, ήταν η σωστή επιλογή. ”

“ Μετά από μια τέτοια βραδιά, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να παρασύρονται λίγο. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για την Κυριακή, μετά θα παίξουμε ξανά στο κύπελλο. Η City θα παίξει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εκείνη την ώρα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα ποδοσφαιρικά μας παιχνίδια. Αυτό είναι. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα είναι ότι παίζουμε τόσο διαφορετικά από όλες τις άλλες ομάδες και χρειαζόμασταν τα πρώτα 15 λεπτά για να το συνηθίσουμε. Ήταν μια ταραχώδης αρχή. ”

“ Θα μπορούσαμε να το ηρεμήσουμε, αλλά δεν το κάναμε – μετά βρήκαμε τα πόδια μας, τον χρόνο μας – η πάσα μας ήταν καλύτερη. Μετά σκοράραμε. ”

“ Στο τέλος παρασύρθηκα λίγο. Πραγματικά μου αρέσει το πώς ανταποκρίθηκε όλο το γήπεδο απόψε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την υποστήριξη απόψε. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“ Είναι τρεις βαθμοί μέχρι το Σαββατοκύριακο και μετά η City πιθανότατα θα κερδίσει, οπότε θα είναι έξι βαθμοί. Εάν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας λίγο πολύ, θα έχουμε μια ευκαιρία για εμάς. ”

“ Νομίζω ότι για τους ανθρώπους εκτός της ομάδας είναι καλύτερο να υπάρχει διαφορά τριών ή έξι πόντων διαφορά παρά διαφορά 20 ή 30 πόντων, οπότε είναι πιο συναρπαστικό, αλλά πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια απέναντι σε όλους τους δύσκολους αντιπάλους και αυτό θα είναι ένα δύσκολο έργο. Θα το δοκιμάσουμε.”

“ Έχουμε 10 ημέρες μέχρι να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και έχουμε δύο παιχνίδια ενδιάμεσα σε εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις, το ένα είναι τελικός και το άλλο, προημιτελικός ή 16 και θα είναι διαφορετικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. ”

“ Ειλικρινά, δεν κυνηγάμε τη Manchester City – προσπαθούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Τώρα έχουμε τον τελικό του κυπέλλου, η City παίζει με ποιον; Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά μάλλον θα κερδίσει. Δεν χρειάζεται να τα μετράμε πράγματα, πρέπει απλώς να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. ”

Για την Leeds πρόσθεσε:

“ Η Leeds φημίζεται για μεγάλες ανατροπές, έτσι είχε τις στιγμές της. Ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αν και πρέπει να πω. Όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι τόσο καλύτερα χρησιμοποιούσαμε το γήπεδο. ”

Για τη συνέχεια:

“ Είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος στη σεζόν. παίζουμε τον τελικό την Κυριακή, μετά παίζουμε στο Κύπελλο Αγγλίας και μετά στην. Κανείς δεν πρέπει να υπολογίζει τίποτα πριν το παίξουμε. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα συνεχίσουμε με ό,τι έχουμε. ”

Για το γκολ του Joel Matip:

“ Θυμάστε το γκολ του Mo από τη σέντρα του Trent στη Leeds; Σήμερα ήταν μια παρόμοια κατάσταση, έδωσε στον Joel την ευκαιρία στη δεξιά πλευρά να μπει, αυτό ήταν το καθήκον του. Το έκανε αυτή τη φορά και ήταν απολύτως υπέροχο. ”

“ Δεν είναι δυνατό σε όλα τα παιχνίδια ή δεν χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια, αλλά εναντίον της Leeds ήταν δυνατό. Πήρε την πλήρη ανταμοιβή για αυτό. ”

Ο Joel Matip βρήκε δίχτυα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com